Installation af dørtelefon og adgangskontrol i Aarhus

​Som elektriker reparerer og servicerer alle former for dørtelefonanlæg og adgangskontroller for vores kunder i hele Aarhus.

Gælder det udskiftning af en gammel dørtelefon eller opsætning af et helt nyt adgangskontrol, er vi yderst konkurrencedygtige og kompetente på dette område og hjælper naturligvis gerne med opsætningen heraf.
Vi rådgiver gerne indenfor valg af dørtelefon eller adgangskontrol, så vi finder det system, der passer bedst til jeres behov. 

Produkter af højeste kvalitet

Vi ønsker det bedste for vores kunder, og vi anvender derfor dørtelefoner i høj kvalitet med lang levetid og minimal vedligeholdelse.

​Vi har stor erfaring med det tyske kvalitetsprodukt Siedle, som lover minimum 10 års reservedelsgaranti på deres produkter. Derudover anvender vi gerne produkter fra Freund, Scantron eller Fermax, hvor vi kender kvaliteten af deres dørtelefoner og adgangskontroller.

freund siedle fermax scrantron

Når du skal vælge en dørtelefon eller en adgangskontrol, er der et valg af muligheder inden for design, farver og funktionalitet, som man skal tage stilling til. 
Vi har samlet nogle af de vigtigste funktioner nedenfor, som skal give dig et bedre overblik:

  • Kamera i farver eller sort/hvid
  • Fingeraftryksaflæser
  • Nøgle/magnetbriksaflæser
  • Kodetastatur
  • Informationsmoduler
  • Integrerede postkasser i samme eksklusive design
  • Løsninger i kobber, børstet stål eller messing

Dørtelefonen eller adgangskontrollen kan endvidere omstilles til en fastnettelefon eller mobiltelefon - herfra kan døre og porte åbnes.

 

Kontakt os for råd og vejledning omkring dørtelefoner

Vi står gerne til rådighed med yderligere produktinformation omkring dørtelefoner og adgangskontrol samt besvare spørgsmål og udlåner demonstrationskuffert, hvor du kan se og mærke produkterne, inden du vælger hvilken dørtelefon eller adgangskontrol, der passer til dit behov, kontakt os for at høre mere. 

DØGNSERVICE

Ved akut brug for elektriker udenfor arbejdstid:

86 14 34 55