Din elektriker i Højbjerg

Hos Frederiksbjerg El er vi specialister i el-arbejde. Gennem mange års erfaring i branchen har vi udviklet et stort know-how, der gør os i stand til altid at levere et fagligt solidt håndværk. Vi tilbyder en bred vifte af ydelser, og derfor udfører vi både arbejde for private og erhvervskunder.

Vi klarer alle typer af el-installationer

Vores erfarne elektrikere udfører alle opgaver inden for el-installation, herunder blandt andet:

  • Renovering af el-installationer
  • Nye køkkeninstallationer
  • Belysning til badeværelset
  • Al slags belysning både inde og ude
  • Ekstra stikkontakter både inde og udendørs
  • Lampeskinner, LED-spot og lys
  • Energibesparelse på belysning
  • Installation og reparation af ventilationsanlæg
  • Data, adgangskontrol og porttelefoni

Få et tilbud 

 

Prisen på el-installationer

Uanset hvilken type opgave, du skal have udført, garanterer vi hos Frederiksbjerg El altid en god pris!

Der er dog mange faktorer, der spiller ind på prisen, når der skal udføres arbejde på el-installationer, hvorfor det kan være udfordrende at give et reelt priseksempel. Vi arbejder med en fast minimumspris, der kan vejlede opgavens samlede pris. Dertil kommer reservedele, timeantal og andet, der kan påvirke opgavens omfang.

Ved større renoveringsopgaver giver vi gerne et tilbud, efter vi har været ude at se opgaven an. Jo mere vi ved om den forestående opgave, jo mere præcist et priseksempel er vi i stand til at give. Dog kan der undervejs altid opstå uforudsigeligheder, der vil påvirke prisen.

 

Din lokale elektriker i Højbjerg

Som erfaren elektriker er vi vant til at udføre mange forskellige opgaver for vores kunder.

Vi er beliggende i Viby J og kender vores lokalområde særdeles godt. Vores medarbejdere leverer altid en service med kvalitet og kundeservice i højsædet - det giver nemlig tilfredse kunder.

Har du brug for hjælp til montering eller reparation af el-installationer? Uanset om du har brug for en elektriker i Aarhus, Højbjerg, Viby eller omegn, står vi til rådighed. Netop derfor er vi din lokale elektriker.

 

Få et uforpligtende tilbud på elektriker arbejde i Højbjerg

Du kan altid ringe til os på telefon 86 14 34 55, hvis du har behov for hjælp, eller et uforpligtende tilbud på netop den opgave, du ønsker løst. Vores elektrikere og el-installatører kommer gladelig til alle typer af opgaver i Højbjerg og omegn.

 

 Ring: 86 14 34 55

 

Book tid

DØGNSERVICE

Ved akut brug for elektriker udenfor arbejdstid:

86 14 34 55