Historien om Frederiksbjerg El

Elektrikerfirma med lokale rødder

Frederiksbjerg El har eksisteret i et århundrede. Det har gjort os til en særdeles kvalitetsbevidst virksomhed med dyb indsigt i branchen og lokalområdet. Vi har været en del af en omfattende faglig udvikling, som branchen har oplevet - helt fra glødepæren til de moderne belysningsløsninger, der eksempelvis kan integreres med vores smartphones, for at skabe de bedste lysforhold.

 

Erfaring fra et århundrede

Vores historie går tilbage til 1919. Vi startede på Frederiks Allé 99, hvor vi havde et skarpt aarhusiansk fokus, som også i dag har givet os lokal indsigt. Firmaet var indtil 1982 ejet af Henning Nielsen. Herfra skiftede virksomheden dog ejer, og Frederiksbjerg El var nu under ledelse af familien Larsen. I 2002 flyttede firmaet lokaler til Skanderborgvej 111, hvor medarbejderne kunne nyde mere plads og rum til deres arbejde. Helt fra virksomhedens etablering har ét mål lagt grund for arbejdet udført - nemlig:

 

“Vi ønsker at gøre en forskel, der kan opleves gennem god service og kvalitet”

 

I 2007 overtog Torben Larsen virksomheden fra sin far, og siden er virksomhedens kompetencegrundlag blevet større. Frederiksbjerg El består i dag af cirka 30 mand. Stadig fokuserer vi på tætte samarbejdsrelationer til vores kunder, og vi følger naturligvis den teknologiske udvikling i branchen på tætteste hold, så vi altid kan tilbyde tidssvarende og moderne belysningsløsninger.

 

Kontakt os i dag

Vi har i tidens løb udført en række forskellige opgaver for alle typer af kunder - heriblandt offentlige institutioner, virksomheder og private hjem, hvor vi har udført opgaver i forbindelse med både nybyggeri, tilbygning og ombygning samt renovation og vedligeholdelse. Har du lyst til at modtage et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe på telefon 86 14 34 55. Vi glæder os til at samarbejde med dig!

DØGNSERVICE

Ved akut brug for elektriker udenfor arbejdstid:

86 14 34 55